• Noorwegen_topbanner

ADVERTEREN

OOK IN 2017: BIKE & TREKKING LADIES EDITION

Begin juni verschijnt de Ladies Edition, een special van BIKE & trekking en ons zusterblad HIKE & trekking Magazine.

De B&t Ladies Edition is een volwaardig tijdschrift voor en door vrouwen over fietsen, biken, hiken, reizen en een actieve, gezonde levensstijl. de B&t Ladies Edition wordt in een oplage van 65.000 exemplaren verspreid onder de abonnees van BIKE & trekking en de abonnees van ons zusterblad HIKE & trekking Magazine. Natuurlijk is de B&t Ladies Edition ook verkrijgbaar in de losse verkoop als gratis bijsluiter. Vragen? Mail bikeandtrekking@333media.nl!UW ADVERTENTIE IN BIKE & TREKKING MAGAZINE?

Wilt u uw product onder de aandacht brengen van een breed fietspubliek met interesse in toerfietsen, mountainbiken, racefietsen en reizen? BIKE & trekking Magazine biedt u die mogelijkheid.


BIJSLUITERS

Formaten van bijsluiters moeten binnen de bladspiegel vallen. 


OPMAAK

Houd bij de opmaak van advertenties, met name bij de tekst en logo's, rekening met een zetspiegel van 220 x 280 mm bij een 1/1 pagina. Valt de tekst buiten deze zetspiegel, dan kan leesbaarheid niet gegarandeerd worden!


TARIEVEN, FORMATEN & AANLEVERSPECIFICATIES

Download hier de mediakaart van BIKE & Trekking Magazine. Stuur een mail naar e.may@333media.nl voor meer informatie over tarieven, formaten en aanleverspecificaties.


ANDERE CONSUMENTENBLADEN

HIKE & Trekking Magazine »
SNOW Sports & Lifestyle Magazine »
e-BIKE & trekking Magazine »

Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide