OSKAR BEUMERS EN MARK JAN POTHOVEN RICHTEN DOUBLE DUTCH OP


29-12-2017 – Per 1 januari 2018 gaan Oskar Beumers en Mark Jan Pothoven met hun nieuwe firma Double Dutch een samenwerking aan.

Krachtenbundeling van ‘veteranen’

Double Dutch is het resultaat van de krachtenbundeling van twee ‘veteranen’ in de Nederlandse sporthandel. Oskar Beumers is daarin al een groot aantal jaren werkzaam in verschillende commerciële functies voor vooraanstaande sportmerken, waaronder Atomic en HEAD. Mark Jan Pothoven is mede-eigenaar van Deventrade en is met zijn eigen bedrijf Snowsports Academy Racing (SAR) vanuit zijn woonplaats Kitzbühel in Oostenrijk actief op het gebied van het organiseren van met name wintersportevenementen.

Uitgebreid netwerk in Benelux en Oostenrijk

Bij Double Dutch zal de focus liggen op het initiëren van sportevenementen voor consumenten, zo mogelijk in samenwerking met merkdistributeurs en sportdetaillisten. Doel is een verbinding te leggen tussen consument, product en retailer. Zo worden merkleveranciers en detaillisten in de gelegenheid gesteld direct in contact te komen met de eindgebruiker. Bij hun gezamenlijke activiteiten kunnen Oskar en Mark Jan terugvallen op een uitgebreid netwerk in de sportbusiness en sportwereld, zowel in de Benelux als in Oostenrijk.

Samenwerking met FGHS WinterEvent
Eerste ‘wapenfeit’ van Double Dutch is de samenwerking die tot stand is gekomen met de FGHS voor wat betreft de organisatie en communicatie van het FGHS WinterEvent richting consument. Daarvoor is eerder al overeenstemming bereikt met de Skisectie van de brancheorganisatie voor sportleveranciers.

Meer over Double Dutch in SPORT PARTNER 1/2018, die binnenkort verschijnt.

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
  • ANWR Garant
  • Goldbergh jpg
  • Thule 2-2017
  • Leatherman Tread 290617
  • Koster 271117
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Nieuwsbrief
Social mediaKalender
Divide