SBC BRANDEVENT SLUIT AF MET FEESTAVOND EN AWARD-UITREIKING


05-01-2018 – Met een gezellige feestavond en de uitreiking van drie awards wordt het SBC BrandEvent FW 18/19 op 15 januari a.s. afgesloten.

‘Live cooking’ en netwerken

De bekendmaking van de winnaars van de drie prijzen waarmee branchegenoten die zich in of met hun bedrijf extra verdienstelijk hebben gemaakt is één van de nieuwe programmaonderdelen van deze startdag van de nieuwe oriëntatie- en inkoopperiode. Maar de feestavond is uiteraard ook bedoeld om het SBC BrandEvent in een gezellige en positieve sfeer af te sluiten. Naast genieten van heerlijke gerechten, die ‘live’ bereid worden door het team van Perfect Lunch, en een spetterend optreden van coverband Grooveline, staan elkaar in informele sfeer ontmoeten en netwerken centraal.Winnaars awards door branche bepaald

De uitreiking van de branche-awards start om 19.30 uur. Intersport Twinsport, in 2017 de trotse bezitter van de Peter Dankaart Cup, overhandigt de trofee aan de nieuwe, tijdelijke eigenaar. Nieuw zijn de Award Beste Leverancier en Award Beste Verkoopmedewerker. Met de eerste prijs wordt een sportleverancier geëerd die zich onderscheidt op de aspecten samenwerking, innovatie en duurzaamheid. De tweede prijs is voor een winkelmedewerker die extra opvalt door de geleverde prestaties, waarbij tevens wordt gekeken naar talentontwikkeling. De drie awards zijn echte brancheprijzen, omdat de winnaars in de afgelopen weken zijn bepaald via een online verkiezing. Daarbij werken het Sports Business Center, brancheorganisatie INretail, opleidingsinstituut Detex en 333 Media, onder ander uitgever van SPORT PARTNER, nauw samen.


Nieuwe exposanten
Met ingang van het FW 18/19 seizoen verwelkomt het Sports Business Center enkele nieuwe exposanten, namelijk
* Cobra PUMA Golf in B58
* Van Veggel Sportswear (Spyder) in C06
* Van Veggel Sportswear (Nils, Kilpi, Earebel) in B42
* Hestra Benelux in B32
* HMZ Fashion Group (Macseis) in B18Verhuizingen, uitbreidingen, contractverlengingen
* Fenix Outdoor Benelux (Hanwag, Primus, Brunton) uitbreiding en verhuizing naar B21
* US Brands (Descente en Rossignol kleding) uitbreiding en verhuizing naar B89
* Odlo Sportswear uitbreiding showroom H09
* Van Bergen Sports (Active Leisure, Staz, Boeri, Swix, Kästle) uitbreiding en verhuizing naar B45
* L-Fashion Group contractverlenging voor meerdere jaren
* Not Just Some Wear verbouwing showroom en uitbreiding met Scott, Salewa, Dynafit en Dolomite

Graag vooraf aanmelden

Om ervoor te kunnen zorgen dat het geen enkele bezoeker aan wat dan ook ontbreekt, verzoekt het Sports Business Center vakgenoten die van plan zijn op maandag 15 januari a.s. naar Leusden te komen, zich vooraf aan te melden. Ga daarvoor via onderstaande link naar de website.


Sports Business Center

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
  • ANWR Garant
  • Goldbergh jpg
  • Thule 2-2017
  • Leatherman Tread 290617
  • Koster 271117
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Nieuwsbrief
Social mediaKalender
Divide