ISPO MUNICH: ONTMOETINGSPLAATS VOOR INTERNATIONALE SPORTWERELDISPO Munich is ’s werelds meest belangrijke industrie- en netwerkbeurs in de sportwereld. Vanaf 28 tot en met 31 januari 2018 zal ISPO Munich opnieuw verschillende hoogtepunten laten zien aan de bezoekers. Dit jaar zal de focus liggen op de grote actuele onderwerpen, zoals digitalisatie, crossindustrie, vrouwen in de sportindustrie en duurzaamheid.

Sportprofessionals, trainers, coaches, designers en productontwikkelaars kunnen in Munich op één locatie informatie over innovaties en trends waarnemen, producten testen en materialen voelen. In 16 hallen kunnen bezoekers hoogtepunten zien op het gebied van allerlei sporten en technische ontwikkelingen.

De wereld van sporten onder één dak
In de sectie Snowsports zullen merken alle nieuwe producten laten zien voor skiën, freeskiën en snowboarden, sneeuwschoenwandelen, cross-country skiën en sleeën. Dit is te vinden in de hallen B2 tot en met B6.

Persoonlijke gezondheid en fitness is voor alle leeftijdsgroepen steeds belangrijker. Dat is waarom sporten die vallen onder de categorie Health & Fitness tegenwoordig zo populair zijn. In twee hallen (A5 en A6) gaan wereldwijd bekende merken trends en innovaties presenteren op het gebied van body & mind, active wear, sportmode en fitnessuitrusting.

In de vier Outdoor hallen (A1 tot en met A4), kunnen bezoekers een groot aanbod aan producten voor outdoorsporten vinden. Bezoekers kunnen informatie over productkenmerken krijgen van bergbeklimmen, klimmen, boulderen, trail running, kamperen en watersport.

Retailers en sportfanaten kunnen in de categorie Trends and Innovation & Industry Services inspiratie en informatie opdoen. Een van de hoogtepunten voor bezoekers is ISPO Brandnew. ISPO Textrend is een van de hoogtepunten voor designers en productmanagers. Hier kan men meer te weten komen over welke materialen populair zijn in de toekomst.

Hoofdonderwerp: digitalisatie in de sportwereld
Bezoekers kunnen lezingen, seminars en interactieve fora bijwonen die de laatste uitdagingen op het gebied van digitale veranderingen behandelen. Experts zullen antwoorden geven in ‘Digitize by ISPO Academy’ in hal A4.

Van Cross industry en vrouwen in de sportwereld tot duurzaamheid
Met Cross Industry heeft ISPO een format gecreëerd dat zakelijke professionals in de gehele industrie verbindt, het know-how combineert en daardoor het out-of-the-box denken stimuleert. ISPO Munich 2018 zal hiermee verder gaan. Ook zal ISPO Munich 2018 focussen op Women in Sports Business. Dit zal gaan over vrouwen met een managementpositie en gender marketing.
Een ander onderwerp is duurzaamheid. Naast workshops en conferenties op de beurs, is het onderwerp ook deel van de ISPO Award.

VIPs en een gevarieerd supportprogramma

Een van de gasten is Gert Boyle, hoofd van Colombia en zo “bekend als een popster” in de sportindustrie. Zij zal worden bekroond met de ISPO Cup voor haar indrukwekkende levenswerk.

Op de ISPO Academy worden de hoofdonderwerpen in de sportindustrie voor de toekomst behandeld. Ook zal de ISPO Award worden uitgereikt als een keurmerk van excellentie in de sportartikelen industrie. De ISPO Job Market is het hele jaar beschikbaar voor sport professionals. Vanaf 28 tot en met 31 januari 2018 is ISPO Munich de juiste plek voor werkgevers en werknemers om elkaar in een sportieve omgeving te ontmoeten.

ISPO - veel meer dan een vakbeurs
Naast vier beursdagen voor de zakenwereld is ISPO 365 dagen per jaar beschikbaar voor consumenten en bedrijven uit alle sectoren. Als dienstverlener, waarnemer van onderwerpen en trends, kennismakelaar en informatieplatform, met nieuws uit de wereld van sport, conferenties, expertgesprekken en een internationaal netwerk van sportprofessionals en diensten specifiek gericht op de industrie.
Meer informatie is te vinden op www.ispo.com

Facts & figures:
Beurslocatie: Messe München Datum: 28 t/m 31 januari 2018
Openingstijden: zondag 28 januari t/m dinsdag 30 januari geopend van 9:00-18:00.
Woensdag 31 januari geopend van 9:00-17:00.
Prijzen: dagticket vanaf €26,-; 4-dagen ticket vanaf €39,-. 

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
  • ANWR Garant
  • Goldbergh jpg
  • Thule 2-2017
  • Leatherman Tread 290617
  • Koster 271117
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Nieuwsbrief
Social mediaKalender
Divide