• Noorwegen_topbanner

VACATURE: ACCOUNT MANAGER ZWEM- EN MULTISPORT TCKJe bent niet van het verkopen om het verkopen. Je bent ook niet van de korte termijn doelen. Wat je wél bent, is iemand die bruggen bouwt, en denkt in kwaliteit in plaats van kwantiteit. Je hebt hart voor de organisatie waar je werkt, én voor je klanten. Je kunt je in mensen verplaatsen zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Wat we daarnaast ook zoeken, is iemand die van sport houdt. Dat is logisch, want onze business is sport: Outdoor, wintersport en zwemsport. Door jou worden klanten verliefd op mooie collecties en samen met hen kijk je naar een goede samenstelling, en denk je mee over de uitstraling. Ben je daarnaast ook nog een leuke collega? Lees dan zeker verder! 

Binnen ons Sales Team hebben wij een vacature voor een 


Account Manager zwem- en multisport (liefst FT)


Als Account Manager vertegenwoordig je TCK en vooral het merk arena bij klanten en relaties met als doel het opbouwen van een lange termijn relatie. Los van de korte termijn verkoopdoelstellingen, horen daar steeds meer kwalitatieve doelstellingen bij omdat we bij TCK nadrukkelijk bezig zijn om de merken, samen met onze klanten, zodanig te positioneren dat ze ook in de toekomst A- merk blijven.

Wat we van jou vragen: 
* Een afgeronde opleiding in de commerciële richting, met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. 
* Een duidelijk proactieve en zelfstandige werkhouding. 
* De wil en het vermogen om ook projectmatig te werken. 
* Sportieve uitstraling en instelling. 
* Prima beheersing van de Nederlandse taal. 
* Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal. 
* Woonachtig in Midden- of Noord-Nederland. 
* Kennis van, en ervaring met, onze markt en vergelijkbare producten is een duidelijk pluspunt. 
* Natuurlijk ben je hartstikke flexibel, creatief, stressbestendig en initiatiefrijk. Daar gaan we gewoon van uit :-)

Wat we jou te bieden hebben: 
* Een afwisselende en dynamische job in de sportbranche bij een ambitieus en succesvol bedrijf. 
* Een functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en een internationaal karakter. 
* Een degelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

TCK Sports Group is exclusief Benelux-importeur van ruim 20 A-merken in de outdoor- , zwem- en wintersportbranche. Al deze merken behoren wereldwijd tot de top in hun segment. Zij maken en leveren innovatieve producten van de allerhoogste kwaliteit, en zijn internationaal toonaangevend. TCK behartigt alle belangen van deze merken in de markt: van sales en marketing, logistiek en after sales tot service en garantieafhandeling. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerlen en daarnaast hebben wij showrooms in Leusden en Willebroek. Bij TCK werken ongeveer 60 mensen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35 jaar, en voor het grootste deel zijn het sportieve mensen.

Interesse? 
We ontvangen je motivatie en CV graag vóór 11 mei 2018. Dit kun je mailen naar onze HR manager Rein Ouwehand via rein@tck-sports.nl met wie je tevens contact kunt opnemen voor verdere inhoudelijke informatie over de functie. Meer informatie over ons vind je op www.tck-sports.nl 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide