• Noorwegen_topbanner

FGHS ORGANISEERT SPORTBRANCHE GOLFDAG OP 1 JUNI


25-05-2018 – Iedere liefhebber van de golfsport die werkzaam is in de Nederlandse sporthandel is welkom bij de Golfdag die de FGHS op 1 juni organiseert.

Golfen in informele sfeer

Met de Golfdag haakt de brancheorganisatie van sportleveranciers aan bij een al enkele jaren bestaande traditie. Branchegenoten, die enthousiaste beoefenaren van de golfsport zijn, ontmoeten elkaar om samen te golfen en op informele wijze met elkaar van gedachten te wisselen. Met de overname van dit initiatief wil de FGHS deze mogelijkheid voor een zowel sportief als informeel zakelijk contact op bredere schaal promoten. Voor de Golfdag op 1 juni a.s. is dan ook iedere golfminnende professional in de Nederlandse sporthandel – leverancier of retailer – van harte uitgenodigd.

Golfbaan Rijk van Nunspeet

De Golfdag vindt plaats op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, volgens de FGHS één van de mooiste banen van Nederland. De deelnamekosten zijn € 75.– per persoon exclusief btw. Inbegrepen zijn koffie met een lekkernij, bittergarnituur en dagschotel. Drankjes dient de deelnemer apart af te rekenen. Het programma zie ter als volgt uit:
12.00 – 13.00 uur: ontvangst met koffie/thee, buttet en lekkernij
13.00 – 18.00 uur: Shotgun
18.00 – 18.30 uur: aperitief en aansluitend gezamenlijk diner
20.00 – 20.30 uur: afsluiting

Aanmelden kan via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Andrea Roumimper via 033-4343580 of info@fghs.nl

FGHS

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide