• Noorwegen_topbanner

INRETAIL EN BONDEN WERKEN AAN NIEUWE CAO FASHION, SPORT & LIFESTYLE


11-05-2018 – Als het aan INretail en de bonden ligt, krijgen de modische branches zo snel mogelijk na 30 juni een nieuwe cao.

Informele contacten

Op deze datum loopt namelijk de huidige cao Fashion, Sport & Lifestyle af. De onderhandelingen voor een nieuwe cao starten op 18 mei a.s. Dit betekent niet dat er in aanloop naar het gesprek van volgende week vrijdag nog niets is gedaan. In de afgelopen periode hebben er al informele contacten plaatsgevonden en is er vooroverleg geweest tussen de betrokken partijen. De werknemers in de mode- en sportbranches worden vertegenwoordig door de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en AVV.

Verdere modernisering
In het voortraject zijn de organisaties van de werkgevers en werknemers al gezamenlijk opgetrokken. Op verschillende plaatsen in ons land hebben bijeenkomsten voor werkgevers en hun medewerkers plaatsgevonden. Doel was te toetsen of de plannen van INretail en de bonden met betrekking tot de cao op draagvlak kunnen rekenen bij alle belanghebbenden. Partijen hebben de ambitie de cao verder te moderniseren. Daarvoor is het nodig in kaart te brengen waar ruimte, wensen en mogelijkheden zitten, aldus INretail.

Lees hiermeer over de voorbereidingen voor de totstandkoming van de nieuwe cao.

INretail


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide