• Noorwegen_topbanner

SIGMA kondigt de nieuwe fietscomputer aan als een ROXSTAR


SIGMA komt nu voor het eerst met een versie waarbij deze een volledig nieuw kaartnavigatiesysteem biedt. Bij de overige fietscomputers staat het trainingsaspect meer op de voorgrond.

Belangrijke punten

Veel aandacht is er gegeven aan de leesbaarheid bij fel zonlicht. Door de hoge resolutie is deze ook bij fel zonlicht goed afleesbaar. Een punt waar andere fietscomputers nog wel eens willen falen. Naast leesbaarheid is de performance een aandachtspunt. Smartphones laten een goede performance zien en worden nog weleens vergeleken met fietscomputers. Zeker als het gaat om de navigatie. Performance is dan ook een belangrijk aandachtspunt. Deze computer belooft over snelle routeopbouw te beschikken, vloeiende kaartopbouw en snelle overdracht via Wifi. Bediening gaat via een touchscreen in combinatie met grote bedieningsknoppen.


Kaarten

De SIGMA ROX 12.0 is standaard voorzien van 20 kaarten binnen Europa. Zoek je een andere kaart, dan kun je deze gratis downloaden. Ook updates van kaarten kunnen gratis gedownload worden. Op deze kaarten kun je ook een route creëren. Hiervoor is de functie ‘draw my route’ beschikbaar. Een willekeurige route wordt daarna direct passend gemaakt.

Trainingen

Het trainingsaspect is in al zijn mogelijkheden op deze computer aanwezig en heeft daarbij een goede connectiviteit. De interface naar de portals Komoot, Strava, GPSies en TrainingPeaks is volledig in de ROX 12.0 geïntegreerd. Via ANT+ zijn dan weer alle sensoren verbonden. Je trainingen staan via Wifi direct in de Cloud en beschikbaar voor de SIGMA LINK en het DATA CENTER.De fietscomputer is vanaf 4 juni te koop. Voor € 399,- is deze los verkrijgbaar. Wil je de volledig set met sensoren voor de hartslagmeter, snelheid of trapfrequentie dan betaal je € 479,-

Voor meer informatie: sigmasport.com
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide