• Noorwegen_topbanner

SHIMANO E-TUBE: PAS JE DI2-FIETS ONDERWEG AANMet de E-Tube-app van Shimano kunnen Di2-functies draadloos worden aangepast. De app is beschikbaar voor Android en iOS. Het grootste voordeel? Het werkt via bluetooth, zodat de fiets kan worden onderhouden waar en wanneer je maar wil.

Mogelijkheden met Shimano E-Tube?
Shimano E-Tube maakt het mogelijk om fietsfirmware en Di2-instellingen te updaten naar de voorkeur van de fietser. E-Tube is beschikbaar als iOS- of Android-app, waarmee je de elektronische Di2-groepen uit het sportieve segment van Shimano kunt bedienen: Dura-Ace, Ultegra, XTR en Deore XT, maar ook de onlangs geïntroduceerde Shimano Steps E6100 en E7000 e-bikegroepen kun je met de app customizen.

De mogelijkheden met de E-Tube-app:
- Switch functies van de Di2-knoppen op de fiets (bijvoorbeeld: opschakelen via de knop van de linkerhand en afschakelen via de knop van de rechterhand)
- Verander de schakelsnelheid
- Instellen van de multi-shift-opties
- Synchro Shift en Semi-Synchro Shift wijzigen
- Met de app kunnen er apparaten van derde partijen, zoals fietscomputers, worden bediend via de knoppen die bovenop de Dura-Ace en Ultegra Di2-remhendels zitten
- Op sommige fietsen kan zelfs de verlichting aan en uit worden gedaan met de Di2-knoppen
- Personaliseer de ondersteuningsniveaus bij E-MTB
- Last but not least: op de fietscomputer staat de systeeminformatie over de Shimano-componenten, zoals het niveau van de Di2-accu of op welke versnelling er wordt gereden.

De app kan worden gedownload in de App Store of Google Play Store. De smartphone-app werkt anders dan de app op een tablet. Check voor welk device de app wordt gebruikt en begin met het customizen van Di2.
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide